Emilia Irene

En somrig tillbakablick
I rådande vinterkyla passar det utmärkt med en liten tillbakablick på fjolårets sista två sommarmånader. I juli och augusti fick vi uppleva extrem sommarhetta. Jag lunchade med vänner, beundrade mammas ståtliga pioner, gick på tomatkarneval med fin-kusiner, svettades, åt obligatorisk sommarglass på Fagerö, gick på begravning, chillade på villan, tog svalkande dopp nästan dagligen, gick på sommarteater, klippte gräs, busade med katten, vandrade i skogen och reste till England.  
 
Lunch med en finis.
 
Tog ett svalkande dopp med kusinerna efter att vi hade strosat runt på Tomatkarneval. Vi knaprade weekend snacks, brände våra näsor, övade på dykning och fnittrade som ett gäng småtjejer.
 
Gick med pojkvän och mommo på underhållande sommarteater. En resa tillbaka till 80-talets Närpes, hårdrock och charmiga utstyrslar.
 
Åt en helt okej pizza med en härlig vän.
 
En kvinnokropp. Spenderade så mycket tid som möjligt på stranden varje dag temperaturen steg upp till 30 plusgrader. Det var nästintill omöjligt att göra någonting annat. Är så lycklig över att bo nära havet. 
 
Fick besök av en sådan här taggig liten krabat nu som då.
 
Två rumpor och pauskaffe. Gick på långpromenad någonstans i Maxmo skärgård. Ett fint minne tillsammans med Han som får mitt hjärta att bulta lite extra. 
 
Mysig inflyttningsfika och två favoritbrudar.
 
 Firade villaavslutning. Åt kräftor, umgicks med släkten, smakade på asiatiskt godis, promenerade till vindmöllan och tittade på glittriga fyrverkerier.