Emilia Irene

Fotavtryck, festligheter och inget napp
Kom hem från resan för en vecka sedan och har anpassat mig till vardagsrutinerna igen. Skulle dock inte tackat nej till några extra dagar utomlands samtidigt som det ändå känns rätt skönt att vara tillbaka på hemmaplan.Tog väldigt mycket bilder under resan men fram tills att jag gått igenom dem kommer här lite bilder jag hittade i telefonen från veckorna innan jag åkte bort. Råkade visst bli mycket bilder på mat, hehe.
 
Invigde en ny balettdräkt! Hade haft samma simpla balettdräkt i evigheter så det var verkligen dags att uppgradera till något snyggare. Hittade den när jag var i Åbo.
 
Var på jakt efter ett par nya löparskor och gjorde fotavtryck med vatten på kartong för att ta reda på om jag behövde pronationsstöd eller helt normala skor. Fotavtrycket såg artistiskt ut och förevigades på bild. Och konstaterade att min fot kräver ett par normala dojor.
 
Åt tacotårta med familjen.
 
Klottrade en gran på armen och drömde återigen om tatueringar. Har dock sådan enorm beslutsångest över vilket motiv jag permanent vill pryda en kroppsdel med.
 
Firade vappen med härliga människor. En mycket lyckad kväll!
 
Gick med lillebror på första maj-torget och käkade årets första bollglass med favoritsmaken romrussin och gammaldags vanlij som passade till. Mums!
 
Irene och jag satte oss i solen vid dambadet och njöt.
 
Åt en god salladslunch på nyöppnade Fazer cafét med en gammal vän jag inte umgåtts med på flera år. Det var himla trevligt.
 
Åt årets första jordgubbe. Den var tyvärr smaklös och inte inhemsk.
 
Festade till det mitt i veckan med jobbet på strampen. Vi åt trerätters, drack vin, skrattade och hade det trevligt. Några av oss drog vidare till Fontana där vi satt på terrassen och snackade. Också en lyckad kväll!
 
Åkte och fiskade med pappa och bröderna. Något jag inte gjort på evigheter. Ingen av oss fick napp och jag spenderade det mesta av tiden med att fixa linan som hela tiden trasslade sig. Men det gjorde inget. Det var bara skönt att spendera några timmar ute i naturen. Vi grillade korv också. Och åt smörgåsar.
 
Inför vårt fiske hade pappa varit och köpt ett nytt kastspö. Ett rosa sådant. Höll på att skratta ihjäl mig. Så töntigt och gulligt på samma gång.
 
Var på mysig middagsdejt till Fransmanni för att tjuvstarta med god mat från det franska köket som förberedelse inför resan.