Emilia Irene

Söndagsfika & Bowling
Jag började dagen med en lång dusch och en god frukost. Tittade lite på Amazing Race, det enda som kom på tv just då. Det blev snabbt ganska tråkigt så jag föreslog att jag och Mathias skulle ta med oss Joakim och gå till stan på en kaffe. Så då gjorde vi det. Fast jag drack te och inte kaffe.
 
Det har känts så härligt vårigt i luften idag. Till och med solen kikade fram en sväng. Så underbart! Efter att vi fikat, tittat på skor i en sportaffär och jag tittat på kameratillbehör medan pojkarna kikade på spel, blev vi bjudna på middag hos Mathias familj.
 
Senare på eftermiddagen följde jag med Mathias och hans familj och bowlade. Jag slog personligt rekord, det första jag gör är att slå en strike och senare fick jag även tre (!!) strikes i rad. Hur blev jag så bra på bowling plötsilgt!? Jag vann. Överlägset. Och det kändes så bra!!! Heheh... Det är faktiskt okej att skryta lite om sina grymma insatser ibland.
 
Jag uppskattar verkligen sådana här aktiviteter. Att hitta på roliga saker lite nu som då med familj, vänner, pojkvän och pojkvännens familj, det är guld värt.