Emilia Irene

En tillbakablick på sommaren
Det känns i luften att sommaren börjar lida mot sitt slut. Vinden känns höstig, det har blivit kallare och det regnar. Jag vill inte alls att sommaren ska vara slut än. Snälla vädergud, ge mig bara lite mera av sol och värme och skjut upp den mörka, ruggiga hösten några veckor till!
 
Om vi ska dra nåt positivt ur den kommande årstiden så måste det vara naturens färgglada förändring, stickade tröjor, att se fram emot alla mysiga kvällar med levande ljus som man alltid brukar säga att man ska ha och, tro det eller ej, skolstarten. Men det allra bästa med årets höst är att min pojkvän äntligen kommer hem från Norge, efter att ha varit borta i tre månader. Fy farao vad jag längtar!
 
För att hålla i sommaren lite, lite till så får ni här en tillbakablick på hur min sommar sett ut.
 
 
MAJ
(maj får också vara med för att det hände en hel del, det var tillfälligt varmt i nån vecka och mitt sommarlov började då)
 
 
 
Mathias skulle åka iväg till Norge i slutet av månaden för att jobba så vi passade på att umgås så mycket som möjligt tillsammans. Det blev plötsligt varmt någon gång i slutet av maj så man kunde springa runt i shorts och blotta sin bleka ben. Vi satt på bryggorna vid stranden, åkte till Mathias villa och samma månad hann vi även flytta från Handelsesplanaden till Vörågatan.
 
 
Min bror tog husbyggarexamen och det blev fest host familjen Lindell.
 


JUNI
 
 
Jag och Anna gick på promenader.
 
 
Jag hade en lyckad inflyttningsfest med mina tjejkompisar.
 
 
Jag tog med min lillebror till Wasalandia, vilket var väldigt roligt och lyckat. Anna, som jobbar där, hade fixat fribiljetter åt oss. Supersnällt!
 
 
Jag använde mina byggar- och målarskills och fixade ihop ett vardagsrumsbord av Euro-pallar. Det blev väldigt snyggt om jag får säga det själv.
 
 
Jag gick på lillbrorsans första riktiga fotbollsmatch. Det var spännande, trots mitt bristande intresse för den sporten.
 
 
Midsommaren blev lite annorlunda. Jag åt midsommarmiddag med Anna och så körde vi iväg till en villa i Södra Vallgrund.
 
 
Jag åkte och hälsade på till Närpes och hade en lite photoshoot med Rebecca.
 


JULI
 
 
Jag och mina härliga vänner hade en rejäl picknick i Hovrättsparken med en massa filtar och god mat.
 
 
Jag och Anna hade sleepover och fotade supermånen mitt i natten.
 
 
Jag, Kirsi, Erica och Anna lunchade tillsammans en förmiddag. Vi satt ett par timmar och pratade om allt möjligt, åt och hade det supertrevligt.
 
 
Jag och familjen hälsade på våra släktingar från Sverige som kommit på besök till Finland.
 
 
 Ett måste varje sommar är att besöka den underbara holmen Leklåbbin. Jag trodde att jag inte skulle hinna dit i år. Men en söndag bestämde jag mig väldigt spontant för att åka dit. Det var så härligt och varmt. Vi solade, badade, flög drake och grillade på kvällen.
 

 
AUGUSTI
 
 
 Rebecca kom och hälsade på över en helg. Vi gick på stan, hade tacokväll och spelade minigolf.
 
 
Anna och jag körde till Powerkpark och åkte i karuseller och berg och dalbanor en hel dag.
 
 
 Rebecca och jag åkte på en miniresa till Helsingfors. Vi bodde på hotell, shoppade, gick på Tove Jansson utställning och åkte till både Borgbacken och Högholmen.
 

Ja, det var en del av min sommar. Jag har hunnit göra en massa roligt som fastnat på bild och ännu mer som inte fastnat på bild. Min sommar har varit underbar ♥