Emilia Irene

#pampas15
Pampasveckan är över och här kommer ett gäng bilder från förra veckans bravader.
 
Den roligaste kvällen var på tisdag. Jag, Anna, Jesper och Sosso förfestade hemma hos den sistnämda. Sedan begav vi oss int till stan och betalade in oss till både Ollis och Leipis. Vi sprang mellan krogarna och höll till där det var roligast för stunden. 
 
På torsdag blev det Ollis igen. Den kvällen var minst rolig. Anna, Elin och jag betalade in oss jättetidigt och satt där på ett nästintill tomt Ollis och proppade i oss tre korgar popcorn. Ett par timmar senare gick vi hem till Elin och picknickade osthamburgare i hennes soffa. Anna kom också dit och hängde med oss i några timmar. Någon gång efter midnatt gick vi tillbaka till Ollis. Där var det proppfullt med svinfulla människor. Mycket otrevligt, så jag gick hem.
 
På fredag startade pamapas nationaldag med olympiad på torget.
 
Jag, Anna och Mathias gick dit för att titta men kom lite sent och såg knappt något då det var så proppat med folk.
 
Anna hade på sig sina coola brillor.
 
Mycket folk och bra stämning.
 
 På kvällen gick Anna och jag först på mellanfest innan vi begav oss vidare till kvällsfesten för att se Medina. Vi kom lite sent och var tvungna att stå och köa ett bra tag innan vi kom in. Väl inne hade Medina redan börjat men vi hann höra några låtar i alla fall. Efteråt var vi kvar en stund innan vi gick till Dongnai och käkade vårrullar. Där träffade vi även på några roliga idioter. När vi fått nog gick vi in igen, dansade lite och gick hem halv tre.
 
Nästa morgon fick jag och Anna privatshaufför till Sillizen. Vi köade ett tag innan vi kom in. Vi åt och sedan uppträdde Sås & Kopp. Det var mys. Efter ett tag blev det för kvavt och trång så vi tog bussen hem till Anna. Där satt vi vid köksbordet, drack te och satte punkt för vår pampasvecka.