Emilia Irene

Tre månader
 
MARS - en efterlängtad månad
Vintern gjorde comeback i början av månaden och gick all in med snö och minusgrader, en saknad pojkvän flyttade äntligen hem, kände mig lycklig, promenerade i skogen, betraktade konstutställningar, åt god mat och upplevde min sista pampasvecka.
 
Tankar från en konstutställning.
 
Firade pampas nationaldag tillsammans med ett härligt gäng vänner. Vi åt tortilla middag, spelade spel som spårade ur, fortsatte festen på fontana, dansade så svetten rann och avslutade kvällen med obligatorisk nattmat. En mycket lyckad kväll. 
 
Med en favoritperson i skogen.
 
 
APRIL - en månad med förändring
Firade påsk i Åbolands skärgård, skrev på hyreskontrakt till en tvåa i nytt hus på samma esplanad, flyttpackade, fyllde år, blev sambo och firade vappen.
 
Pyntade dörren.
 
Påsken var en av höjdpunkterna denna månad. Firade långfredagen med äggmålning, kräftkalas, påskäggsjakt och badtunna. Resten av helgen bestod av uppfriskande utomhusjobb, god mat och en massa chokladägg (såklart!).
 
 
MAJ - en nystart och ett avslut
Packade upp och gjorde oss hemmastadda i vårt nya hem, letade möbler, fixade det hemtrevligt i lägenheten, hade en lyckad inflyttningsfest, var med på vårfest med jobbet en sista gång och jobbade min sista arbetstur.
 
Vårtecken.
 
Det blev dags för mig att säga adjö till Byggmax, bästa arbetsplatsen jag hittills haft. Det har varit fyra givande år och jag kommer sakna alla härliga arbetskamrater otroligt mycket. Nu ska jag ta hand om hälsan på riktigt, ta ett välbehövligt sommarlov och fixa undan mina två sista kurser, innan jag tar mig an sökandet efter nya utmaningar.