Emilia Irene

Glad påsk!
 
Årets påskpynt hemma hos mig består av tulpaner och en skål färgglada chokladägg. Har målat påskägg också! Kluddade lite akrylfärg på ett par mignon ägg (som ni ser skymten av i godisskålen). Vackrare skapelser har världen skådat men lite charmigt fulfina blev de ändå. 
 
Långfredagen spenderade jag hemma med stegring, huvudvärk och halsont. Halva dagen kändes det som att jag svalde rivjärn. Inte alls trevligt. Men med en liten magisk touch, memma och några avsnitt Game of Thrones blev jag mirakulöst bättre under kvällen. Så idag kunde jag åka iväg på lördagsjobb. Efter jobbet åkte jag hem till föräldrarna, åt god påskmiddag à la pappa, smaskade i mig mera memma och bara umgicks ett tag.
 
Lillebror frågade också om inte jag tänkte gå som påskhäxa i år. När jag sa att jag blivit för gammal för sådant höll han inte alls med. Han hade tydligen sett en påskhäxa som varit ännu äldre än mig, typ som mamma, över 40. Så han tyckte inte det skulle varit något som helst problem för mig att gå påskhäxa. Han erbjöd sig till och med att följa med, trots att han redan varit och samlat ihop en hel korg godis tidiagre på dagen. Gulligt!