Emilia Irene

Nytt jobb och julmys
November började fantastiskt och december var mysig. I slutet av oktober fick jag veta att jag fått ett jobb jag hade sökt och blev så otroligt glad. I november började jag jobba och det kändes så otroligt skönt att äntligen få ta sig an nya utmaningar. 
 
Under dessa två månader gick jag på föreläsning, drack många koppar te, letade julklappar, gick på lillajulsmys och spelkväll, hade det intensivt men roligt på jobbet, åkte till Tammerfors för att gå på marknad och handla på Ikea, umgicks med min lilla kisse, gick på lillebrors underhållande julfest, bakade lussebullar, hade problem med bilar, bjöd på trerätters middag, paketerade julklappar, firade jul, blev bortskämd med fina julklappar, hade kusinbesök med traditinsenlig tacokväll och firade in det nya året med fest.
 
En trött liten kisse.
 
En skymt av ett förkläde till en folkdräkt som mommo vävt. Ett imponerande hantverk.
 
Åt gott, hade glöggprovsmakning och spelade spel på lillajul.
 
En lekfull liten kisse.
 
Okej, lovar detta är sista kattbilden...för detta inlägg. Hehe.
 
Paketerade in julklappar i brunt inslagningspapper med brunt snöre och en kvist eukalyptus som dekoration och färgklick.
 
Bjöd familjen och svärföräldrarna på trerätters hemma hos oss. En mycket uppskattad, trevlig och lyckad kväll.
 
Firade nyår i gott sällskap. Åt god mat, umgicks, skrattade, beundrade stadens fyrverkerier från balkongen och skålade vid tolvslaget.