Emilia Irene

Juni, juli, augusti
Sådant som förevigades på bild juni, juli och augusti. Hade en lugn sommar med en blandning av festligheter, tristess, skojiga händelser och allvar. Och en hel del god mat.
 
Juni - Firade en student, gick på matmarknad, åt frukost på balkongen, hade kusinbesök, picknickade, firade midsommar, var kattvakt, umgicks med vänner och lagade en massa goda maträtter (eller ja, jag kan inte ta åt mig hela äran för matlagningen när det är min kära sambo som är talangen i köket). 
 
Hemlagad ramen. En ny favoriträtt.
 
En dimmig utsikt.
 
En av många långa frukostar på balkongen. 
 
Hitta katten!
 
En drömmig utsikt.
 
 
JULI - Spenderade ett par dagar på favoritholmen, åkte över till grannlandet med mommo och moffa, umgicks med härliga tjejer, hälsade på hos fammo och faffa, orkade inte äta upp största Fagerö-glassen, gymmade oregelbundet, var på sightseeing i Korsnäs och stressade till en mycket lyckad sommarfest.
 
Ett par blåsiga dagar på "Leklåbbin".
 
Mommo, moffa och jag tog båten över till Umeå. Vi åt hamburgare på Max, uträttade bankärenden, såg lite av centrum, käkade pizza med bea och storhandlade på Maxi .
 
Bästa sommarhelgen spenderades här.
 
Lyxfrukost på brygga.
 
 
AUGUSTI - Hade bebisbesök, tog ett varv runt stan på konstens natt, upplevde storm i Helsingfors, fikade med vänner, gick på dop, stickade, saknade mitt gamla jobb, hälsade på katten, hade kusinbesök igen, firade villavslutning och plockade svamp.
 
Åt english breakfast till brunch en lördag. Ser dock inte sådär jättefräscht ut på bild.
 
Kände mig lite fin i blommig skjorta.
 
 Jakten på skogens guld! Jag hittade EN liten kantarell medan resten av svampplockargänget hittade flera nävar.
 
En bild från ett snabbt besök till huvudstaden.