Emilia Irene

Dimma, födelsedag och skogspromenad
Händelser från förra veckan:
 
Började veckan med en morgonpromenad i dimman.
 
 Det var så fint och sagolikt mystiskt. Synd att jag inte hade med mig systemkameran. Men telefonbilderna har ändå sin charm.
 
 Anna och jag klev på tåget och började vår resa mot Åbo. Vi snaskade riskakor, vindruvor och alpenstänger medan vi gick igenom vad som hänt i våra liv veckan innan. Vi underhöll oss med några avsnitt mumin också. Satt och gapflabbade åt ett avsnitt där stackars muminpappan gick igenom en livskris.
 
Några timmar senare var vi framme i Åbo där Erica kom och mötte oss till tågstationen. Hon hade fixat kvällsmat åt oss. Så omtänksamt!
 
En kväll gick vi till Aussie bar. Ett himla trevligt ställe med härlig personal. Planen var att vi skulle sitta där ett par timmar för att sedan gå hem en skaplig tid. Vi skulle nämligen upp tidigt nästa dag. Det slutade med att den ena bartendern lurade med oss att spela beer pong. Så det där med ett par timmar och att gå till sängs i tid sket sig.
 
Där och då tog både Anna och jag vår beer pong oskuld, haha. Vi spelade mot ett par trevliga typer. Erica och ett gäng australienare hejade. Det var ett jämnt spel men jag och Anna tog hem segern till slut! Så nu är vi självutnämnda beer pong mästare. Eller kanske det kallas nybörjartur? Jag röstar för det tidigare, höhö.
 
Vi åt supergod gelato. Jag tog en udda kombination smaker som skulle varit godare skilt för sig.
 
Trion i Åbo.
 
Vi promenerade längs ån...
 
...och kom till slottet. Vår sista aktivitet innan vi tog tåget hem igen.
 
På fredag fyllde jag år. Hade ingen bild från den dagen så en bild på vägen hem från dagen efter får duga. Är bortskämd med frukost på sängen eller att någon kommer och sjunger för en på morgonen så det kändes lite tomt utan det i år. Men klagar inte! Fick en väldigt fin födelsedag ändå. Jobbade hela dagen. På jobbet bjöds det på mjöd, struvor och trevliga kunder. Efter jobbet blev jag bjuden på en fantastisk trerätters middag. Jag fick till och med en present. Jag som älskar presenter (och mat för den delen)! Speciellt sådana man har någon nytta av. Tack! ♥
 
På lördag kväll firade jag mina 24 fyllda år med myskväll tillsammans med Anna och Anna. Bjöd på paj och efterrätt. Fick fina presenter av dem med. Blir så varm i hjärtat! ♥♥♥
 
Söndagen var en härlig dag. Gick på skogspromenad, grillade korv, kollade film och myste.
Ett perfekt avslut på en rolig och händelserik vecka.