Emilia Irene

Loppisfynd, avokado & köande
Ungdom Mot Rasism ordnade loppis i lördags. Där hittade jag mina kusiner som sålde kläder och prylar. Köpte något ätbart och juice för att stöda min kusins och hennes kompis kommande klassresa. Fyndade även hjärtformade Pentik brödunderlägg från deras bord till ett förmånligt pris.
 
 Testade ifall min lilla ugn fungerar till bakning. Det gjorde den! Under muffinsen ser ni loppisfyndet. Anna kom över på temys, tjejsnack och mello-tittande.
 
 Köpte mig en bukett tulpaner för att liva upp med lite färg i lägenheten.
 
Två extremt seriösa bilder på moi! Haha. Försökte ta några självporträtt utan stativ. Konstaterade att mina redan långa armar hade fått vara ännu längre just vid det tillfället.
 
 På måndag morgon hade jag väckning klockan 06.45 på en ledig dag(!!). Klockan 08.00 befann jag mig i ÅA för att köa efter pampasbiljetter. Förderv tiden med tentläsnng, musik i öronen och ett avsnitt Prison Break. Fyra timmar senare startade biljettförsäljningen och som ni ser fick jag mina biljetter.
 
 Katten har gått mig på nerverna medan jag försökt läsa på tent. Jag kan säga att hon har varit långt ifrån lika lugn som på bilden...
 
 Håller på med försök nummer x att odla avokadoplanta. Denna gång SKA jag lyckas! Säger jag som tappert försöker hålla en gerbera vid liv. Men den vill bara dö hur mycket jag än vattnar. Hoppas på bättre lycka med avokadon.