Emilia Irene

Finbesök, feststämning och födelsedagar
Februari - kortaste månaden på hela året. För mig kändes den som en evighet. Försökte hålla mig sysselsatt och gjorde en del trevligt men jag längtade mest till mars.
 
Har en uppmärksamhetskrävande och gosig sötnöt på besök. Mycket mysigt och ytterst trevligt med lite sällskap.
 
Tisdagsfika.  
 
Ställde till med ett litet kalas åt en favoritbrud som fyllde år. Vi satt runt mitt lilla köksbord, åt tårta och snackade. Sedan kände två tredjedelar av sällskapet för att dra ut och dansa. Tror vi spenderade mer tid i kön än på dansgolvet. Men det var det värt.
 
Hängde upp vimplar i taket inför kalaset. De har fått hänga kvar sedan dess. Tycker det ser så festligt ut och lite feststämning i vardagen är aldrig fel.
 
Pappa fyllde också år. Han firades med myskväll, jordgubbar och annat gott. 
 
Min kusin Rebecca mellanlandade på hemmaplan i några dagar innan hon begav sig iväg på nya äventyr. Vi träffades på stan en fredag, åt varsin hamburgare på pancho villa (standard om vi inte lagar tacos) och uppdaterade varandra om vad som sker i våra liv. Hon hade även agerat transportör av stickling. Lina hade skickat med en omsorgsfullt paketerad elefantöra. En växt som stått i topp tre på min växtönskelista. Blev så lycklig!
 
Dagen jag hälsade på hos Irene i Jakobstad hittade jag en jättesöt fulsnygg fåtölj på ett av loppisarna. Den hade blivit min för en femma men jag stod över. Fåtöljen fick i alla fall äran att representera min Jeppis-loppisvända i detta inlägg. Stort.
 
En kväll jag lyckades med sminket, kände mig snygg och dessutom råkade ha andra planer än en ensam hemmakväll.
 
En dag hade Citymarket mango för 1€/kilo(!!). Ångrade att jag inte hamstrade på mig fler än en.
 
Träffade en god vän från högstadietiden över en middag på stan. Konstaterade efteråt att det är härligt att kunna återuppta kontakten med vänner som man av en okänd anledning tappat kontakten med vid någon tidpunkt i livet.