Emilia Irene

Två glädjerika månader
Låt oss gå tillbaka i tiden och ta en titt på vad som hände i maj och juni. Det var två händelserika månader fyllda med mycket glädje. Umgicks med mina fantastiska vänner, tränade, spenderade en helg på ett favoritställe, tog vinterklåddin (= årets första dopp i havet), spenderade flera helger i Åbolands skärgård, bytte ut min uråldriga iPhone mot något helt annat, firade midsommar på Korpo och gick på examensfest. Största händelserna var min examen och att mamma äntligen beviljades behandling för sin extremt ovanliga sjukdom. ❤
 
Flyttade tillfälligt till mor och far för att ta hand om katt och gård medan de bor i Storbritannien. Väcktes allt för tidigt om morgnarna av katten, klippte gräs och påtade i trädgården.
 
Vissa morgnar lyxade vi till det med estetisk frukost på sängen.
 
En rolig, annorlunda och aningen utmanade dejt-dag uppe i träden. 
 
Midsommarförberedelser på Korpo. Bland annat städning och rabattrensning stod på schemat.
 
Gick över till grannhuset och umgicks med dessa två fina filurer. Vi snackade om allt mellan himmel och jord medan vi drack flera koppar te och åt kex med ett tjockt lager smör på. 
 
Spenderade midsommaren på Korpo tillsammans med en trevlig skara individer. Lagade somrig mat, spelade mölkky, åt jordgubbar, åkte på sightseeing till Houtskär och spelade brädspel. En riktigt mysig midsommar.
 
Avslutade Juni med examensfest och födelsedagskalas. Min fina vän och studiekompis som jag aldrig hade överlevt utan, utexaminerades samtidigt som mig och ställde till med årets hittills bästa fest. Har inte haft sådär roligt från början till slut på väldigt länge. Tyvärr fick jag inte den härliga jubilaren på bild.
 
Röda naglar, birkenstock och jordgubbsplantor - sommarfavoriter!
 
Tränade utomhus (en gång) i maj.
 
Myste på VENN en kväll med en finis.
 
 Började på en bullet journal. Det gick sådär men denna sida blev i alla fall fin.
 
Spenderade en helg i maj på den mysigaste holmen jag vet tillsammans med favoritperson. Vi solade under filtar när det blev för kyligt, fascinerades av grodyngel, gick i bergen, grillade, myste, andades frisk skärgårdsluft och bara njöt av tillvaron.